Generalforsamling 2014

Norges Benkeskytterforbund har gjennom 2014 forsøkt å avholde Generalforsamling ved flere anledninger uten å lykkes da et tilstrekkelig antall medlemmer med stemmerett i NBSF ikke har møtt på møtet. I henhold til vedtektene til forbundet må minst 10 personer med stemmerett stille på møtet, noe som desverre ikke har vært tilfelle. Dette betyr at lovlig avholdt Generalforsamling ikke har vært avholdt i 2014, men forarbeidet til Generalforsamling har vært utført – eksempelvis regnskap etc. Styret betrakter ikke dette som en optimal situasjon for NBSF som sådan.

Forbundet vil derfor som vanlig forsøk å avholde Generalforsamling innen utengang av mars 2015 i henhold til gjeldene vedtekter.

Dette innlegget ble publisert i Blog, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.