Medlemsystem Spond VS Rubic

NBSF hadde stand på skyttermessa på Hamar under EM – Luft sist helg. I den forbindelsen var vi 2stk i møte med Rubic angående en eventuell overgang til nytt medlemsystem. Rubic holder til på Hamar.

For de av dere som også er i Norges Skytterforbund, så kjenner dere kanskje til Rubic allerede. Det er dette systemet NSF har tatt i bruk.

Spond er ikke slik flere klubbledere og styret har etterspurt. Gir man tilgang i Spond så får man tilgang til alt. Uansett om du bor nord/sør/øst/vest… Spond har heller ikke Vipps, selv om de sier de er i dialog med Vipps siden desember 2020.

I Rubic er det tette skott mellom hver klubb. Det vil gjøre at hver klubbleder m/fl får tilgang til sine medlemmer. Medlemmene får en faktura med forbundets kontingent og klubbens kontingent under et. Klubbene har pr.d.d forskjellig kontingent og det er ikke noe problem i Rubic. Her legger man inn det klubben ønsker.

Styret avventer tilbud fra Rubic.

Link Rubic

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.