Forbundskontigent 2013

Denne er nå sendt ut til alle medlemmer. Dette skjer via medlemsnett.net hvor alle medlemmer nå er lagt inn. Det som er VIKTIG å merke seg nå er 2 ting:

Portogebyr: 55,- for de som ikke oppgir epost.

Purregebyr: 63,- De som ikke betaler innen fristen og får purring fra NBSF.

Pass på å betalt i tide… Purregebyret er ikke noe vi får reversert fordi du har glemt å betale osv. Alt dette skjer automatisk i programmet hos medlemsnett. Det blir som ei vanlig regning på telefon eller strømmen din hjemme.

Portogebyr er til de som ikke vil/har oppgitt epost. Disse får kontingenten sin via vanlig post. Dette er en merkostnad for NBSF til ark, konvolutt, porto, merarbeid osv. De vil få portogebyr pålydende: 55,- for dekke merarbeidet. Vil du unngå dette neste år, gi oss en aktiv epost som du bruker! Det er medlemmets ansvar å holde NBSF oppdatert på endringer av personlige opplysninger som gjør at vi kan holde kontakt!

Dette innlegget ble publisert i Blog, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.