Unnskyld fra Webmaster!!!

Da er det bare å krype til korset og be om unnskyldning!

For å si det rett ut på godt Norsk: Jeg har driti på draget!

Det jeg har gjort er å blande sammen forskjellige versjoner av vedtektene til Norges Benkeskytterforbund. Jeg fikk oversendt oppdatert versjon fra Presidenten og klarte å legge ut gammel versjon? Hvor jeg har gjort av den nyeste, vet jeg faktisk ikke? Jeg har sittet flere timer inatt å søkt i mailer, filer og mapper. Det jeg har funnet ut er at jeg svarte 2012.05.27 at de oppdaterte vedtektene var mottatt og så bra ut! Og skulle deretter legges ut på hjemmesiden.

Jeg har nå selvfølgelig lagt ut oppdatert og gjeldene versjon.

Så til medlemmer av Norges Benkeskytterforbund, og styret: Beklager så mye!

 

Pål Erik

Dette innlegget ble publisert i Blog og merket med , . Bokmerk permalenken.